Sposób przygotowania:
Szaszłyki z kiełbasą i warzywami
Kiełbasę pokroić na grubsze plasterki. Cukinię umyć, pokroić w większą kostkę. Cebulę obrać ze skórki i pokroić w grubsze plastry.
Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i umyć.
Pokroić w większą kostkę . Ogórki pokroić w większą kostkę. Pieczarki umyć i odciąć nóżki. Pokrojoną kiełbasę ,warzywa i pieczarki nakładać na patyczki do szaszłyków.
Grillować co jakiś czas obracając.
Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i umyć.
Pokroić w większą kostkę . Ogórki pokroić w większą kostkę. Pieczarki umyć i odciąć nóżki. Pokrojoną kiełbasę ,warzywa i pieczarki nakładać na patyczki do szaszłyków.
Grillować co jakiś czas obracając.