Sposób przygotowania:
Szaszłyki z pieczarkami
Połączyć Maggi, Ziarenka Smaku, olej i musztardę, dodać paprykę i pieprz wg uznania. Mięso pokroić w grubą kostkę i połączyć z marynatą. Wstawić do lodówki na około 2-3 godziny. Następnie podsmażyć na patelni razem z marynatą przez około 30 minut. Nadziewać na patyki na przemian z pieczarkami.
Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 10-15 minut.
Liczba porcji: 4
Kalorie w 1 porcji: 576 kcal
Przygotowanie: 15 min.
Czas pieczenia: 45 minut
Czas marynowania: 2-3 godziny
Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 10-15 minut.
Liczba porcji: 4
Kalorie w 1 porcji: 576 kcal
Przygotowanie: 15 min.
Czas pieczenia: 45 minut
Czas marynowania: 2-3 godziny
Weronka
Luśka
Darth Vader
Książę z bajki
Sarenka