Sposób przygotowania:
Szuba z tuńczykiem
Jajka gotujemy w osolonej wodzie, studzimy, obieramy ze skorupek. Oddzielamy białka od żółtek. Ścieramy na tarce o dużych oczkach do miseczki żółty ser, obieramy i kroimy drobno cebulę. Tuńczyka odsączamy z sosu. Masło wkładamy do zamrażalnika na 20min.
W salaterce ścieramy białka na tarce o dużych oczkach, układamy ser, smarujemy wszystko majonezem, wykładamy rozdrobniony widelcem tuńczyk, cebulę, ścieramy masło na tarce o dużych oczkach i na koniec żółtka starte na tarce o drobnych oczkach.
Smacznego!
W salaterce ścieramy białka na tarce o dużych oczkach, układamy ser, smarujemy wszystko majonezem, wykładamy rozdrobniony widelcem tuńczyk, cebulę, ścieramy masło na tarce o dużych oczkach i na koniec żółtka starte na tarce o drobnych oczkach.
Smacznego!