Sposób przygotowania:
Szybka pomidorówka
Ugotować 2 woreczki ryżu na sypko.
Rosół podgrzać, wyjąć jarzyny. Jarzyny rozgnieść widelcem i ponownie włożyć do rosołu. Cały czas podgrzewając.
Ugotowany ryż odsączyć na sitku, następnie wyjąć z woreczka i włożyć do rosołu. Dodać koncentrat pomidorowy, pogotować chwilę. Na samym końcu dodać śmietanę i w razie potrzeby doprawić do smaku.
Rosół podgrzać, wyjąć jarzyny. Jarzyny rozgnieść widelcem i ponownie włożyć do rosołu. Cały czas podgrzewając.
Ugotowany ryż odsączyć na sitku, następnie wyjąć z woreczka i włożyć do rosołu. Dodać koncentrat pomidorowy, pogotować chwilę. Na samym końcu dodać śmietanę i w razie potrzeby doprawić do smaku.
gusia1000