Sposób przygotowania:
Szybka sałatka z fetą
W misce przygotowujemy sos grecki według przepisu na opakowaniu.
Kukurydzę odsączamy z zalewy i dorzucamy do miski w której przygotowujemy sałatkę. Ogórka myjemy i obieramy ze skórki, następnie kroimy w kostkę i dorzucamy do miski z sosem i kukurydzą.
Pomidory myjemy i również obieramy ze skórki, kroimy na mniejsze kawałki. Wrzucamy do miski. Na koniec kroimy ser feta w drobną kosteczkę. Dorzucamy do sałatki i dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę podajemy w małych miseczkach ze świeżym pieczywem.
Kukurydzę odsączamy z zalewy i dorzucamy do miski w której przygotowujemy sałatkę. Ogórka myjemy i obieramy ze skórki, następnie kroimy w kostkę i dorzucamy do miski z sosem i kukurydzą.
Pomidory myjemy i również obieramy ze skórki, kroimy na mniejsze kawałki. Wrzucamy do miski. Na koniec kroimy ser feta w drobną kosteczkę. Dorzucamy do sałatki i dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę podajemy w małych miseczkach ze świeżym pieczywem.