Sposób przygotowania:
Szybki deser truskawkowy
Galaretkę rozpuścić i schłodzić. Truskawki opłukać i obrać, a następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Kiedy galaretka zacznie tężeć do miski wlać śmietanę i cukier.Ubić śmietanę na sztywno i dodać galaretkę. następnie wsypać do niej większość truskawek. Całość wymieszać.
Na dnie kubeczków ułożyć kilka kawałków owoców. Całość zalać tężejącą pianką. na wierz pokruszyć herbatniki lub ułożyć małe biszkopty. Włożyć do lodówki na kilka godzin.
Przed podaniem można wyjąć z kubeczków lub jeść bezpośrednio z nich.
Kiedy galaretka zacznie tężeć do miski wlać śmietanę i cukier.Ubić śmietanę na sztywno i dodać galaretkę. następnie wsypać do niej większość truskawek. Całość wymieszać.
Na dnie kubeczków ułożyć kilka kawałków owoców. Całość zalać tężejącą pianką. na wierz pokruszyć herbatniki lub ułożyć małe biszkopty. Włożyć do lodówki na kilka godzin.
Przed podaniem można wyjąć z kubeczków lub jeść bezpośrednio z nich.
skuter5
ciasteczka