Sposób przygotowania:
Szybki deserek wiśniowy z bitą śmietaną
Wiśnie rozmrozić zmiksować z cukrem dodać rozpuszczoną żelatynę wymieszać, mus podzielić na dwie części.
Jedną część przelać do pucharków i włożyć do lodówki do stężenia.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywną masę dodając pod koniec śmietan fix.
Do pucharków nałożyć ubitą śmietanę i ponownie rozlać drugą cześć musu, ponownie włożyć do lodówki do lekkiego stężenia.
Wyjąć udekorować bitą śmietaną i posypać startą na tarce mleczną czekoladą.
Jedną część przelać do pucharków i włożyć do lodówki do stężenia.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywną masę dodając pod koniec śmietan fix.
Do pucharków nałożyć ubitą śmietanę i ponownie rozlać drugą cześć musu, ponownie włożyć do lodówki do lekkiego stężenia.
Wyjąć udekorować bitą śmietaną i posypać startą na tarce mleczną czekoladą.
gusia1000
gosia56
BozenaMatuszczyk
Justyna dziekuje serdecznie;)
BozenaMatuszczyk
Dziękuję Gosiu;)