Sposób przygotowania:
Tarta z ciasta francuskiego z pomidorem
Przygotowanie:
Ciasto francuskie rozmrozić, rozwałkować,
pociąć na kwadraty o boku 6 cm, zawinąć każdy bok do środka.
Boki posmarować wodą, posypać startym żółtym serem środek ciasta i ułożyć połówki pomidorów oraz
pociętą na cienkie plastry cukinię.
Oprószyć solą i pieprzem
Piec w temperaturze 160' przez 20 minut.
Po wyciągnięciu z piekarnika zetrzeć na wierzch ser pecorino
i udekorować gałązkami rozmarynu.
Smacznego!
Ciasto francuskie rozmrozić, rozwałkować,
pociąć na kwadraty o boku 6 cm, zawinąć każdy bok do środka.
Boki posmarować wodą, posypać startym żółtym serem środek ciasta i ułożyć połówki pomidorów oraz
pociętą na cienkie plastry cukinię.
Oprószyć solą i pieprzem
Piec w temperaturze 160' przez 20 minut.
Po wyciągnięciu z piekarnika zetrzeć na wierzch ser pecorino
i udekorować gałązkami rozmarynu.
Smacznego!