dzastmi

dzastmi

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 144]

tatar z łososia wędzonego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

smaczna przystawka z wędzonego łososia

tatar z łososia wędzonego

Składniki:

tatar z łososia wędzonego

 

  • plastry łososia wędzonego (około 250g)
  • 2 ogórki konserwowe
  • 1 cebula
  • 1zółtko

Sposób przygotowania:

tatar z łososia wędzonego
Łososia posiekać w kosteczkę ułoczyć w półkuję i zrobić pośrodku dziurę na żółtko które należy wbić do środka. Cebulke posiekać drobną kosteczkę i ułożyć z jednej strony półkuli z łososia, ogórka również posiekać w kosteczkę i położyć z drugiej strony półkuli. w taki sposób podawać. Przy jedzeniu mieszamy wszystkie składniki i doprawić do smaku.