Sposób przygotowania:
Tatar z wędzonego łososia.
Wedzonego lososia pokroic w drobna kostke . Cebulke i pietruszke posiekac , kapern i zielony pieprz odsaczyc z wody i drobno pokroic , polaczyc z lososiem . Do masy dodac musztarde i ocet Balsamiko , przykryc folia i postawic w chlodnym miejscu . Przed podaniem jeszcze raz wymieszac i ewntualnie doprawic pieprzem i sola . Mozna podawac na plackach ziemniaczanych albo na cienko pokrojonej zielonej salacie .Smakuje rowniez ze swieza bulka paryska .Zycze smacznego !!!
Jojo
moli
ostry to zmieni bardzo smak .Jesli masz obawe , to sprobuj bez octu i wtedy
sam zadecydujesz . My mamy tak rozne smaki , ze jest trudno tak dokladnie podac wage i ilosc skadnikow .Jeszcze jedna rada : przed dodawaniem musztardy
trzeba losos sprobowac , bo sa czasami bardzo slone .... ja juz tak mialam !!!
Pyza