papryka dla zachowania koloru?ok znam i ta sztuke ale jak przesadzisz da sie wyczuc.radze zastapic przecierem pomidorowym oczywiscie w rozsadnych ilosciach.szczypior odpada.za to korniszony pieczarki{marynowane grzybki} + szprot wedzony + oliwa = THE BEST TATARR
papryka dla zachowania koloru?ok znam i ta sztuke ale jak przesadzisz da sie wyczuc.radze zastapic przecierem pomidorowym oczywiscie w rozsadnych ilosciach.szczypior odpada.za to korniszony pieczarki{marynowane grzybki} + szprot wedzony + oliwa = THE BEST TATARR
papryka dla zachowania koloru?ok znam i ta sztuke ale jak przesadzisz da sie wyczuc.radze zastapic przecierem pomidorowym oczywiscie w rozsadnych ilosciach.szczypior odpada.za to korniszony pieczarki{marynowane grzybki} + szprot wedzony + oliwa = THE BEST TATARR
sa i inne metody zabarwiania ale to juz chemia-nie polecam.aa i troche maggi jest porzadane
[quote nick=66misiek]papryka dla zachowania koloru?ok znam i ta sztuke ale jak przesadzisz da sie wyczuc.radze zastapic przecierem pomidorowym oczywiscie w rozsadnych ilosciach.szczypior odpada.za to korniszony pieczarki{marynowane grzybki} + szprot wedzony + oliwa = THE BEST TATARR[/quote]
sa i inne metody zabarwiania ale to juz chemia-nie polecam.aa i troche maggi jest porzadane
66misiek
66misiek
sa i inne metody zabarwiania ale to juz chemia-nie polecam.aa i troche maggi jest porzadane
Sarenka
justynak223