iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Grillowany udziec wołowy z cebulką i grzybami mun

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 4/5 głosów: 10

Smaczne szybkie danie dla wielbicieli wołowiny. Grillowany udziec podany z smażona cebulką i grzybami mun. expresowy obiad na leniwa niedzielę.

Grillowany udziec wołowy z cebulką i grzybami mun

Składniki:

Grillowany udziec wołowy z cebulką i grzybami mun

 

 

Sposób przygotowania:

Grillowany udziec wołowy z cebulką i grzybami mun
Udziec nie solimy grillujemy na patelni z dwóch stron, pod koniec grillowania solimy.

Cebulę kroimy w półplasterki. Smażymy ją na maśle ,podlewamy woda i dusimy do miękkości. Między czasie grzyby mun zalewamy wrzątkiem.

Kiedy napęcznieją odcedzamy i dodajemy do cebuli. Smażymy razem. Solimy do smaku i doprawiamy grubym pieprzem. Podajemy.