Sposób przygotowania:
Grillowany udziec wołowy z cebulką i grzybami mun
Udziec nie solimy grillujemy na patelni z dwóch stron, pod koniec grillowania solimy.
Cebulę kroimy w półplasterki. Smażymy ją na maśle ,podlewamy woda i dusimy do miękkości. Między czasie grzyby mun zalewamy wrzątkiem.
Kiedy napęcznieją odcedzamy i dodajemy do cebuli. Smażymy razem. Solimy do smaku i doprawiamy grubym pieprzem. Podajemy.
Cebulę kroimy w półplasterki. Smażymy ją na maśle ,podlewamy woda i dusimy do miękkości. Między czasie grzyby mun zalewamy wrzątkiem.
Kiedy napęcznieją odcedzamy i dodajemy do cebuli. Smażymy razem. Solimy do smaku i doprawiamy grubym pieprzem. Podajemy.
Magdalena88
niezły kąsek