MamaZuzi

MamaZuzi

Szef Kuchni
[Przepisów: 51]

Torcik na zimno.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Bardzo dobry torcik biszkoptowy.

Torcik na zimno.

Składniki:

Torcik na zimno.

 

  • Paczka biszkoptów
  • owoce
  • 2 galaretki
  • 1/2 litra wody
  • 1 serek homogenizowany

Sposób przygotowania:

Torcik na zimno.
Biszkopty ułożyć w tortownicy. Na nich ułożyć dowolne owoce. Następnie rozpuszczamy 2 galaretki w 1/2 litra wody i studzimy. Do ostudzonej galaretki dodajemy serek homogenizowany. Mieszamy i zalewamy biszkopty. Wkładamy do lodówki. Jak galaretka stężeje torcik jest gotów.

Tagi:

biszkopt