Sposób przygotowania:
Tort kanapkowy rybnyETAP 1:
Tuńczyka wyłożyć na sito i odcisnąć z nadmiaru sosu. Koperek, natkę pietruszki umyć, osuszyć i drobniutko posiekać. Do salaterki przełożyć twarożek i dodać rybę i posiekany koperek i natką. Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do salaterki. Dodać przyprawy i dokładnie wymieszać. Podzielić na cztery części.
Na desce, albo tacy układać kromki chleba i smarować masą rybną. Układać warstwy i smarować do wyczerpania składników. Przykryć folią spożywczą i pozostawić w lodówce na całą noc. Przed podaniem, boki tortu posmarować majonezem i udekorować wg uznania.
Smacznego.
Bo
halina
gosia56
lukrowanepierniczki
mocsłodkości
Czekoladka 2