Sposób przygotowania:
Tort lalka
Ciasto Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać sok i skórkę cytrynową Na końcu dodać przesianą mąkę i proszek oraz pianę ubitą z białek delikatnie wymieszać. Gotowe ciasto przelać do formy babki. Piec 40 minut w temp.180. Upieczone ciasto odstawiamy do wystudzenia. Masa Odlać 1/2 szklanki mleka resztę zagotować z cukrem. Do gotującego się mleka wlać rozpuszczone mąki w odstawionej szklance mleka ugotować tzw. budyń pod koniec dodać margarynę mieszać do rozpuszczenia na jednolitą masę. Letnią masą przekładać ciasto. Formowanie lalki Zimne ciasto przekrawamy na 3 blaty ciasta. Przekładamy masą i formujemy s powrotem tzw. babkę w dziurę babki wkładamy kupną lalkę. Odstawiamy ciasto do zastygnięcia. Po tym czasie dekorujemy tort według uznania ( ja dekorowałam lukrem )