Sposób przygotowania:
Tort orzechowy z kremem jogurtowym
Blat orzechowy: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i wymieszać w mikserze około 3 minuty . Gotowe ciasto rozlać do form (w kształcie jaja) . Upiec w temperaturze około 190 stopni C przez 25 minut , A po ostudzeniu przekroić na 2 blaty. Warstwa owocowa; Śliwki zalać gorącą wodą i odstawić do namoczenia na 20 minut , a następnie zmielić i połączyć z cukrem . Dodać komplet glanz klar 20 i ponownie zagotować . Tak przygotowanym żelem przełożyć blaty orzechowe. Krem jogurtowy: Komplet kremu volu , komplet kremu daniela i wodę połączyć i napowietrzyć przez 4 minuty na szybkim biegu miksera . Następnie całość połączyć z komplet jogokiss wcześniej rozrobionym z wodzie . Tak przygotowany krem nanieść na wierzch blatów orzechowych . Żel dekoracyjny: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i zagotować . Żel studzić w lodówce przez 12 godzin . Po ostudzeniu oblać torty . Boki i górę udekorować dowolnymi elementami czekolady .