Sposób przygotowania:
Tortille meksykańskie
Cebulę posiekać, wrzucić na rozgrzany olej i zeszklić, dodać mięso mielone i podsmażyć.
Fasolę i kukurydzę osączyć i wrzucić na patelnię do smażącego się mięsa, a następnie zalać sosami i doprawić do smaku.
Farsz rozdzielić na trzy części i nałożyć na środek każdej tortilli, a następnie zawinąć.
Można je obsmażyć na patelni grillowej, albo tak jak ja w opiekaczu do kanapek. Smacznego :)
Fasolę i kukurydzę osączyć i wrzucić na patelnię do smażącego się mięsa, a następnie zalać sosami i doprawić do smaku.
Farsz rozdzielić na trzy części i nałożyć na środek każdej tortilli, a następnie zawinąć.
Można je obsmażyć na patelni grillowej, albo tak jak ja w opiekaczu do kanapek. Smacznego :)