Sposób przygotowania:
Tosty z niespodzianką smaków
Do formy od muffinek włożyć kawałki chleba tostowego lub razowego (pod kątem).
Pieczarki pokroić, oliwę rozgrzać na patelni, dodać pieczarki, bazylię, zioła prowansalskie, ostrą paprykę, czosnek i dusić do miękkości.
Gotowe pieczarki, odsączone z nadmiaru płynu poukładać na chlebku. Na to położyć przekrojoną na połowę parówkę lub dowolną kiełbaskę i przykryć dużą ilością sera.
Zapiekać w piekarniku około 10 minut. Oprószyć bazylią.
Pieczarki pokroić, oliwę rozgrzać na patelni, dodać pieczarki, bazylię, zioła prowansalskie, ostrą paprykę, czosnek i dusić do miękkości.
Gotowe pieczarki, odsączone z nadmiaru płynu poukładać na chlebku. Na to położyć przekrojoną na połowę parówkę lub dowolną kiełbaskę i przykryć dużą ilością sera.
Zapiekać w piekarniku około 10 minut. Oprószyć bazylią.