Sposób przygotowania:
Tosty z patelni
Cztery kromki chleba tostowego posmarować masłem. Na każdej posmarowanej kromce ułożyć po plasterku wędliny i sera. Przykryć pozostałymi czterema kromkami i przekroić na trójkąty. Jajka roztrzepać widelcem. W jajku panierować trójkątne kanapki a następnie smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Pyszne i gorące tosty podałam z pomidorkami koktajlowymi.
![Tosty z patelni Tosty z patelni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-patelni-309112.jpg)
![Tosty z patelni Tosty z patelni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-patelni-309113.jpg)
![Tosty z patelni Tosty z patelni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-patelni-309114.jpg)
![Tosty z patelni Tosty z patelni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-patelni-309115.jpg)