ewaeu

ewaeu

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 293]

Tosty z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Takie tosty robi się w kilka chwil. Smakują bardzo dobrze. Nie trzeba wyjmować tostera. Taka ciepła kanapka.

Tosty z patelni

Składniki:

Tosty z patelni

 

Sposób przygotowania:

Tosty z patelni

ETAP 1:

Tosty z patelni
Tosty z patelni z pomidorkiem i cebulką

Patelnię rozgrzać z olejem. Ułożyć kromki chleba i chwilę zapiekać. Chleb odwrócić i ułożyć ser. Przykryć i zmniejszyć gaz na minimum. Zapiekać, aż ser się rozpuści.

Pomidora pokroić w plastry, ułożyć na wierzchu. Posypać cebulka pokrojona w kostkę. Oprószyć sola i pieprzem.

Smacznego.