Sposób przygotowania:
Tuńczyk na piure z karczochów
Tuńczyka posyp solą i pieprzem.
Karczochy przesmaż chwilę na dwóch łyżkach oliwy, zdejmij z ognia, dodaj wino, miód, musztardę i zmiksuj. Do piure dodaj parmezan tarty.
Tuńczyka upiecz na grillu na "różowo". Podawaj na puure posypując wierzch Kamis Fit up!™ Do potraw z ryb i owoców morza. Na wierzchu ułóż ruccolę przekładaną Kamis Fit up!™ Crisps Chipsy warzywne Chrupiące buraczki winegret. Całość pokrop Kamis Fit up!™ Sos Sałatkowy Zmysłowy.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
Karczochy przesmaż chwilę na dwóch łyżkach oliwy, zdejmij z ognia, dodaj wino, miód, musztardę i zmiksuj. Do piure dodaj parmezan tarty.
Tuńczyka upiecz na grillu na "różowo". Podawaj na puure posypując wierzch Kamis Fit up!™ Do potraw z ryb i owoców morza. Na wierzchu ułóż ruccolę przekładaną Kamis Fit up!™ Crisps Chipsy warzywne Chrupiące buraczki winegret. Całość pokrop Kamis Fit up!™ Sos Sałatkowy Zmysłowy.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
elutka