kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Tuńczyk pod pierzynką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Tuńczyk pod pierzynką z warzyw jest super kolacją

Tuńczyk pod pierzynką Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Tuńczyk pod pierzynką

 

  • Tuńczyk w sosie własnym - 1 puszka
  • Pomidory - 2 szt
  • Młoda cebula - 2 szt
  • Ogórki małosolne ( własnej roboty )
  • Pieprz

 

Sposób przygotowania:

Tuńczyk pod pierzynką
Na samym początku odsączamy wodę z tuńczyka. Wsypujemy rybę do miseczki i rozdrabniamy widelcem. Następnie wszystkie pozostałe składniki sałatki kroimy na małe kawałki. W kolejnym etapie wszystkie składniki układamy warstwami, posypujące je pieprzem.Smacznego!!
Tuńczyk pod pierzynką
Wszystkie składniki niezbędne do wykonania sałatki
Tuńczyk pod pierzynką
Odsączony i rozdrobniony tuńczyk w miseczce na sałatkę
Tuńczyk pod pierzynką
Kroimy wszystkie warzywa na drobne kawałki
Tuńczyk pod pierzynką
Efekt końcowy - wszystkie składniki poukładane zostały warstwami

Tagi:

sosy