Sposób przygotowania:
Koperty z tuńczykiem
Tuńczyka (ja używam zawsze stek) odcedzamy z zalewy. Przekładam do miski.
Następnie ser żółty trę na grubych oczkach, przekładam do miski.
Natkę pietruszki dokładnie,drobno siekam, przekładam do miski. Całość doprawiam solą i pieprzem.
Dodaję ketchup i majonez. Mieszam dokładnie.
Na środek tortilli przekładam porcję farszu. Zawijam tortillę według uznania (ja złożyłam w koperty).
Piekę w piekarniku 5 minut w 200 stopniach. Podaję z ulubionymi dodatkami.
Następnie ser żółty trę na grubych oczkach, przekładam do miski.
Natkę pietruszki dokładnie,drobno siekam, przekładam do miski. Całość doprawiam solą i pieprzem.
Dodaję ketchup i majonez. Mieszam dokładnie.
Na środek tortilli przekładam porcję farszu. Zawijam tortillę według uznania (ja złożyłam w koperty).
Piekę w piekarniku 5 minut w 200 stopniach. Podaję z ulubionymi dodatkami.