Sposób przygotowania:
Tuńczykowa zapiekanka z warzywami
Tuńczyka odcedzam z oleju, przekładam do miski.
Ogórka oraz cebulę obieram kroję w drobną kostkę.
Rzodkiewki myję i kroję w drobną kostkę. Ser żółty kroję w cienkie słupki-paski.
Przekładam do miseczki. Doprawiam solą i pieprzem do smaku. Dodaję majonez i ketchup. Mieszam.
Bagietki przekrajam wzdłuż. Na każdej za pomocą łyżki kładę farsz.
Piekę w piekarniku w 220 stopniach ok 4 min. Podaję ze świeżą sałatą lub szpinakiem. Smacznego.
Ogórka oraz cebulę obieram kroję w drobną kostkę.
Rzodkiewki myję i kroję w drobną kostkę. Ser żółty kroję w cienkie słupki-paski.
Przekładam do miseczki. Doprawiam solą i pieprzem do smaku. Dodaję majonez i ketchup. Mieszam.
Bagietki przekrajam wzdłuż. Na każdej za pomocą łyżki kładę farsz.
Piekę w piekarniku w 220 stopniach ok 4 min. Podaję ze świeżą sałatą lub szpinakiem. Smacznego.