Sposób przygotowania:
Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków)
Twaróg przekładamy do miski i dodajemy do niego kwaśną śmietanę, śmietankę 18% oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy - dusimy widelcem. Por płuczemy, drobno kroimy i dodajemy do sera. Koperek drobno siekamy i także przekładamy do twarogu. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Tak przygotowany twaróg podajemy z obranymi ziemniakami gotowanymi w łupinach.
![Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków) Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarog-z-porem-i-koperkiem-do-ziemniakow-336056.jpg)
![Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków) Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarog-z-porem-i-koperkiem-do-ziemniakow-336057.jpg)
![Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków) Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarog-z-porem-i-koperkiem-do-ziemniakow-336058.jpg)