zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Twaróg z rzodkiewką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Na śniadanie lub kolację................

Twaróg z rzodkiewką

Składniki:

Twaróg z rzodkiewką

 

 

  • twaróg 300 g
  • rzodkiewka 2 pęczki
  • cebula 1 szt
  • śmietana 5 łyżek
  • posiekany koperek 2 łyżki
  • sól do smaku

 

Sposób przygotowania:

Twaróg z rzodkiewką
Twaróg rozgnieść. Rzodkiewkę umyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Do twarogu dodać cebulę i rzodkiewkę oraz koperek i śmietanę i doprawić sola do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać.