zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2421]

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 10

Twarożek na śniadanko lub kolację. Niestety widać tylko dekorację.

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

Składniki:

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

 

  • 300 g twarogu
  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 200 g świeżego ogórka
  • 150 ml jogurtu śródziemnomorskiego
  • 100 ml gęstej kwaśnej śmietany
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem
Rzodkiewkę i ogórka umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki. Dodać rozdrobniony twaróg, jogurt i śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Tagi:

ogórki