Sposób przygotowania:
Twarożek w skorupkach vafini
Rzodkiewki myjemy i drobno kroimy, paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Do sera dodajemy pokrojone warzywa, dodajemy kilka łyżek jogurtu naturalnego. Całość doprawiamy solą, pieprzem i papryką, rozgnaiatamy ser i mieszamy. Gotową masą wypełniamy skorupki waflowe. Należy od razu podawać, gdyż skorupki szybko miękną.
![Twarożek w skorupkach vafini Twarożek w skorupkach vafini](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-w-skorupkach-vafini-101841.jpg)
![Twarożek w skorupkach vafini Twarożek w skorupkach vafini](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-w-skorupkach-vafini-101842.jpg)
![Twarożek w skorupkach vafini Twarożek w skorupkach vafini](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-w-skorupkach-vafini-101843.jpg)
![Twarożek w skorupkach vafini Twarożek w skorupkach vafini](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-w-skorupkach-vafini-101844.jpg)