Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Twarozek w wersji na wiosne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

twarożek do kanapek na słono.

Twarozek w wersji na wiosne

Składniki:

Twarozek w wersji na wiosne

 

  • 0.5 kg twaróg półtłusty,
  • 1 szklanka śmietana 30 %,
  • rzodkiewki,
  • cebula,
  • szczypiorek,
  • Sól,
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Twarozek w wersji na wiosne
ser mieszamy na gładką konsystencje z dodatkiem smietany i przypraw. umyte rzodkiewki kroimy w plasterki, cebule w kostke, szczypiorek siekamy, dodajemy do twarogu i mieszamy. nakładamy na kanapki jako paste lub jemy jako sałatke dogryzając pieczywem