Sposób przygotowania:
Twarożek z czosnkiem niedźwiedzim i jajkiem
1. Ser biały rozcieramy widelcem ze śmietaną. Jajka kroimy w małą kostkę. Liście czosnku myjemy i osuszamy, a następnie drobno siekamy. Do serka dodajemy jajka i czosnek, solimy do smaku i dokładnie mieszamy.
2. Podajemy od razu lub schłodzone z lodówki.
Moje rady:
Porcja dla 2-4 osób.
Dodajemy dowolną ilość liści czosnku niedźwiedziego, ja dałam 4 spore liście.
2. Podajemy od razu lub schłodzone z lodówki.
Moje rady:
Porcja dla 2-4 osób.
Dodajemy dowolną ilość liści czosnku niedźwiedziego, ja dałam 4 spore liście.
Czekoladka 2
Czekoladka 2
Babeczka35
Bardzo polecam :)
Babeczka35
Super cieszę się )
lukrowanepierniczki