Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Twarożkowo-warzywne waflowe przekąski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Szybkie, smaczne i zdrowe przekąski na waflach ryżowych.

Twarożkowo-warzywne waflowe przekąski

Składniki:

Twarożkowo-warzywne waflowe przekąski

 

Sposób przygotowania:

Twarożkowo-warzywne waflowe przekąski
Ser wymieszać w misce ze śmietanką, większością szczypiorku (resztę zostawić do dekoracji). Doprawić do smaku solą. Ogórka pokroić w talarki, pomidora w cienkie cząstki, sałatę porwać na ma le kawałki. Wafle przekroić na pół lub na 4 części, każdy posmarować twarożkiem i ułożyć na wierzchu kawałki sałaty, ogórka i pomidora. Przyozdobić dodatkowo plasterkami rzodkiewki i posypać szczypiorkiem.