Sposób przygotowania:
Warzywa do obiadu na ciepło
Marchewki oraz pietruszkę obieramy, a następnie ścieramy na grubych otworach. por kroimy w półplasterki i razem z pozostałymi warzywami przekładamy na patelnię.Dodajemy nieco oleju i nastawiamy na gaz. Warzywa przesmażamy z dodatkiem soli i pieprzu do smaku do czasu aż wszystkie będą miękkie. Tak przygotowane warzywa podałam na ciepło do drugiego dania.
![Warzywa do obiadu na ciepło Warzywa do obiadu na ciepło](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-do-obiadu-na-cieplo-243460.jpg)
![Warzywa do obiadu na ciepło Warzywa do obiadu na ciepło](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-do-obiadu-na-cieplo-243461.jpg)
![Warzywa do obiadu na ciepło Warzywa do obiadu na ciepło](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-do-obiadu-na-cieplo-243462.jpg)