Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Warzywa gotowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Najlepiej smakuje jako dodatek do mięs

Warzywa gotowane Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Warzywa gotowane

 

 

Sposób przygotowania:

Warzywa gotowane
Masło rozpuścić na patelni, dodać bułkę tartą i zrumienić na złoty kolor. Brokuł, kalafior i fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Kalafior i brokuł podzielić na różyczki, fasolkę pokroić na kawałki. Wszystkie produkty włożyć do miski, polać zrumienionym masłem z tartą bułką, delikatnie wymieszać. Podawać jako przystawka do obiadu.
Warzywa gotowane
Etap 1
Warzywa gotowane
Etap 2
Warzywa gotowane
Etap 3

Tagi:

tarta