Sposób przygotowania:
Warzywa z czosnkiem
Papryki dokładnie umyć , wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w paski.Na patelni udusić paprykę al dente , przełożyć do miski.Na
tej samej patelni usmażyć cukinię pokrojoną w talarki i przełożyć do papryki.Bakłażan pokroić / nie obierać/ w kostkę posolić i pozostawić na 20 minut,następnie usmażyć na tej samej patelni.Usmażony bakłażan przełożyć do miski z papryką i cukinią,dodać pokrojony w plasterki czosnek, doprawić przyprawami i podawać na ciepło .
tej samej patelni usmażyć cukinię pokrojoną w talarki i przełożyć do papryki.Bakłażan pokroić / nie obierać/ w kostkę posolić i pozostawić na 20 minut,następnie usmażyć na tej samej patelni.Usmażony bakłażan przełożyć do miski z papryką i cukinią,dodać pokrojony w plasterki czosnek, doprawić przyprawami i podawać na ciepło .