Sposób przygotowania:
Wątróbka drobiowa z cebulką
Wątróbkę drobiową myjemy i odsączamy z nadmiaru wody. W międzyczasie obieramy i kroimy cebulę.
Wątróbkę drobiową oczyszczamy z błony. Na talerz wsypujemy mąkę i kładziemy wątróbkę drobiową i obtaczamy w mącę z każdej strony.
Patelnię z olejem stawiamy na gazie. Smażymy cebulę i przekładamy na talerzyk. Następnie smażymy wątróbkę i przekładamy na talerz z cebulką.
Wątróbkę drobiową oczyszczamy z błony. Na talerz wsypujemy mąkę i kładziemy wątróbkę drobiową i obtaczamy w mącę z każdej strony.
Patelnię z olejem stawiamy na gazie. Smażymy cebulę i przekładamy na talerzyk. Następnie smażymy wątróbkę i przekładamy na talerz z cebulką.