skąd tyle tłuszczu na talerzu skoro w przepisie 2 łyżki oleju?
To pewnie woda z wątróbek, która z resztą niemiłosiernie pryska z patelni. Mi wyszło świetnie i całkiem lekko pod względem tłustości potrawy - mimo że gotowałem po raz pierwszy w życiu!
Prosty i świetny przepis. Wątróbki wychodzą super miękkie. Ja posoliłem z jednej strony podczas obsmażania i potem ponownie z drugiej strony po przewróceniu.
Pozdrowienia z Toronto.
--
Tdub
[quote nick=Pyza]skąd tyle tłuszczu na talerzu skoro w przepisie 2 łyżki oleju?[/quote]
To pewnie woda z wątróbek, która z resztą niemiłosiernie pryska z patelni. Mi wyszło świetnie i całkiem lekko pod względem tłustości potrawy - mimo że gotowałem po raz pierwszy w życiu!
Prosty i świetny przepis. Wątróbki wychodzą super miękkie. Ja posoliłem z jednej strony podczas obsmażania i potem ponownie z drugiej strony po przewróceniu.
Pozdrowienia z Toronto.
--
Tdub
Pyza
Tdub
To pewnie woda z wątróbek, która z resztą niemiłosiernie pryska z patelni. Mi wyszło świetnie i całkiem lekko pod względem tłustości potrawy - mimo że gotowałem po raz pierwszy w życiu!
Prosty i świetny przepis. Wątróbki wychodzą super miękkie. Ja posoliłem z jednej strony podczas obsmażania i potem ponownie z drugiej strony po przewróceniu.
Pozdrowienia z Toronto.
--
Tdub