Sposób przygotowania:
Wegetariańskie spaghetti słodko-kwaśne
Cebulę przyrumienić na jednej łyżce tłuszczu, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i pomidory, bazylie i majeranek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i cukrem. Gotować bez przykrycia ok. 15 minut. Dodać przysmażone osobno pieczarki. Posypać natką pietruszki. Podawać z makaronem spaghetti.
olmanka
olmanka
olmanka
Babciagramolka
Papryka i pieczarki też nie są gruntowe przez cały rok .Bez przesady - witamin dostarczymy z innych produktów a tu smak i wygląd się liczy . Nie wiem co napisze Luna ale ja bym pomidorów na koncentrat nie zamieniła bo to zupełnie inna konsystencja sosu będzie a co za tym idzie i wygląd .
Luna sama jestem ciekawa twojego zdania .
Pyza
luna19
nie nie.. koncentratowi tu powiem stanowcze "nie" .. nie bedzie wyglądu a i smak zupełnie inny.
Bahus