SUPERPRZEPIS

Wegetariańskie spaghetti słodko-kwaśne

  • 7
  • luna19
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7
Wegetariańskie spaghetti słodko-kwaśne

Smaczne i zdrowe spaghetti bez mięska

Składniki:

Wegetariańskie spaghetti słodko-kwaśne

 

 

  • 1 opakowanie makaronu spaghetti

Sposób przygotowania:

Wegetariańskie spaghetti słodko-kwaśne
Cebulę przyrumienić na jednej łyżce tłuszczu, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i pomidory, bazylie i majeranek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i cukrem. Gotować bez przykrycia ok. 15 minut. Dodać przysmażone osobno pieczarki. Posypać natką pietruszki. Podawać z makaronem spaghetti.

Tagi:

makaron