OoOlusiaa2706

OoOlusiaa2706

Kucharz
[Przepisów: 15]

Wiosenne jajka.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pyszne wiosenne jajka, które zasmakują każdemu :)

Wiosenne jajka.

Składniki:

Wiosenne jajka.

 

  • 8 jajek
  • 10 rzodkiewek
  • 1 szczypior
  • 4 łyżki majonezu + majonez do dekoracji.
  • 1 ogórek kiszony do dekoracji

Sposób przygotowania:

Wiosenne jajka.
Jajka gotujemy na twardo. Ugotowane i ostudzone przekrawamy na pół . Z każdej połówki wyciągamy żółtko i wrzucamy do miski. Żółtka rozdrabniamy widelcem dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i drobno pokrojony szczypior . Dodajemy majonez i bardzo dokładnie mieszamy. Dosalamy do smaku. Gotową masę nakładamy do jajek. Dekorujemy majonezem i ogórkiem kiszonym

Tagi:

jajko jajka