Sposób przygotowania:
Wiosenny koktajl
Cytrynę myjemy, obieramy ze skórki i wrzucamy do blendera.
Jabłko myjemy, obieramy ze skórki, usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera.
Natkę pietruszki myjemy, lekko osuszamy i wrzucamy do blendera.
Dodajemy wode mineralną i miksujemy tak długo aż koktajl będzie idealnie gładki a składniki dobrze rozdrobnione.
Przelewamy do szklanek i podajemy od razu.
Jabłko myjemy, obieramy ze skórki, usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera.
Natkę pietruszki myjemy, lekko osuszamy i wrzucamy do blendera.
Dodajemy wode mineralną i miksujemy tak długo aż koktajl będzie idealnie gładki a składniki dobrze rozdrobnione.
Przelewamy do szklanek i podajemy od razu.
msewka