Sposób przygotowania:
Włoskie Grzanki
Bagietkę pokroić na cienkie kromki, posmarować oliwą.
Na każdą kromkę położyć trochę sera, sałatę, dwa plasterki pomidora, kawałek ryby, majeranek (świeży lub suszony) oraz oliwkę.
Przyprawić do smaku solą i pierzem.
Tak przygotowane grzanki ułożyć na patelni/ blasze i zapiekać w dobrze nagrzanym piekarniku (ok. 150 stopni) przez 10 minut.
Smacznego!
Na każdą kromkę położyć trochę sera, sałatę, dwa plasterki pomidora, kawałek ryby, majeranek (świeży lub suszony) oraz oliwkę.
Przyprawić do smaku solą i pierzem.
Tak przygotowane grzanki ułożyć na patelni/ blasze i zapiekać w dobrze nagrzanym piekarniku (ok. 150 stopni) przez 10 minut.
Smacznego!