Sposób przygotowania:
Wrapy z kurczakiem
Filet kurczaka opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem a następnie pokroić na podłużne kawałki. Mięso do smaku oprószyć solą, pieprzem oraz curry.
Filet kurczaka panierować w jajku i bułce tartej. Na rozgrzany olej kłaść kawałki mięsa i smażyć na złoty kolor z każdej strony.
Majonez wymieszać z ketchupem i posmarować placki.
Sałatę opłukać i osuszyć, na każdy posmarowany placek kłaść liście sałaty i kawałki mięsa a następnie zrolować.
Filet kurczaka panierować w jajku i bułce tartej. Na rozgrzany olej kłaść kawałki mięsa i smażyć na złoty kolor z każdej strony.
Majonez wymieszać z ketchupem i posmarować placki.
Sałatę opłukać i osuszyć, na każdy posmarowany placek kłaść liście sałaty i kawałki mięsa a następnie zrolować.