Sposób przygotowania:
Zapiekane rożki z kiełbaską, chrupiącymi warzywamiETAP 1:
Kiełbaski z szynki pokroić w drobną kostkę. Paprykę czerwoną umyć, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy, a cebulę i czosnek drobno posiekać. Mozzarellę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, a kolendrę drobno posiekać.
ETAP 2:
Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, ketchup, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
ETAP 3:
Każdy placek tortilli pokroić na 3 części, następnie na każdy kawałek tortilli nałożyć farsz i zwinąć w rożek.
ETAP 4:
Wszystkie rożki ułożyć łączeniem do dołu na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15-20minut.
mocsłodkości
ciasteczka
Czekoladka 2
Czekoladka 2