Sposób przygotowania:
Tortilla z warzywami, grzybami i łososiem
Grzyby leśne ugotować w posolonej wodzie do miękkości, odlać wodę i pokroić drobniej. Przygotować sos z jogurtu naturalnego wymieszanego z majonezem, czosnkiem, pieprzem.
Podgrzać placki tortilli na suchej patelni i posmarować przygotowanym sosem. Ułożyć sałatę rzymską, szczypiorek pokrojony, grzyby, łososia pokrojonego w kostkę.
Paprykę pokroić w dłuższe paski, pomidory w plasterki. Dodać sałatę mix, koperek i zwinąć tortillę w rożek. Można polać ketchupem i podawać zaraz po przygotowaniu.
Podgrzać placki tortilli na suchej patelni i posmarować przygotowanym sosem. Ułożyć sałatę rzymską, szczypiorek pokrojony, grzyby, łososia pokrojonego w kostkę.
Paprykę pokroić w dłuższe paski, pomidory w plasterki. Dodać sałatę mix, koperek i zwinąć tortillę w rożek. Można polać ketchupem i podawać zaraz po przygotowaniu.