Sposób przygotowania:
Przekąska z tortilli z warzywami i szynką
Placki wyjąc z opakowania i podgrzać na suchej patelni. Sałatę mix umyć i osuszyć, paprykę pozbawić nasion i umyć, obrać pokroić na małe paski.
Cebulę czerwoną obrać i pokroić w piórka. Podgrzane placki posmarować sosem z jogurtu z czosnkiem, koperkiem, solą i pieprzem.
Ułożyć szynkę, warzywa i sałatę, zwijać dosyć ściśle w rulon. Pokroić ukośnie na porcje około 3 -4 cm. i do każdej porcji wbić wykałaczkę.
Cebulę czerwoną obrać i pokroić w piórka. Podgrzane placki posmarować sosem z jogurtu z czosnkiem, koperkiem, solą i pieprzem.
Ułożyć szynkę, warzywa i sałatę, zwijać dosyć ściśle w rulon. Pokroić ukośnie na porcje około 3 -4 cm. i do każdej porcji wbić wykałaczkę.