Sposób przygotowania:
Zapiekanka makaronowa 6
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie studzimy. Do chłodnego makaronu dajemy pokrojoną w kostkę szynkę,odsączone pieczarki .tunczyka mieszamy Makaron wymieszany dajemy do naczynia do zapiekania.Mieszamy smietanę z serkami,koncentratem pomidorowym,oregano 2-3 łyzeczki i dosyć sporo magi wymieszać ,Sosem polac makaron. Naczynie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 35-45 minut. POLECAM !!!
gusia1000
Elficzna
uważasz że warto ją robić bo jest "syta" ? fajne masz kryteria.
Ja uważam że warto ją robić,bo jest pyszna i jest to na pewno jakieś urozmaicenie.
Jak chcesz się łatwo najeść, to jedz suche kartofle - warto je jeść, bo są syte.
Babciagramolka
:) :) :) --- turlam się . Brawo bis
edytaha
gosia56
Moze nie jest z tych tanich ale naprawdę PYCHA! POLECAM.!