Sposób przygotowania:
Zawijasy śledziowe z jogurtem
Suszony pomidor wyjmujemy z oleju i kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Czerwoną cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Połówki orzechów również kroimy w drobną kosteczkę.
Do miseczki wkładamy jogurt naturalny, pokrojone warzywa i orzechy, pieprz, sól, mieszamy. Płaty matjasa wyjmujemy z opakowania i spinamy wykałaczkami tak aby powstał okrąg. Do środka wkładamy farsz.
Dekorujemy koperkiem i połówkami orzecha.
Odstawiamy w chłodne miejsce aby smaki się przegryzły.
Do miseczki wkładamy jogurt naturalny, pokrojone warzywa i orzechy, pieprz, sól, mieszamy. Płaty matjasa wyjmujemy z opakowania i spinamy wykałaczkami tak aby powstał okrąg. Do środka wkładamy farsz.
Dekorujemy koperkiem i połówkami orzecha.
Odstawiamy w chłodne miejsce aby smaki się przegryzły.