Koper

Koper

Złoty Ekspert
[Przepisów: 677]

Zielona pasta

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Zielona pasta idalna na śniadaniowe kanapeczki

Zielona pasta Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Zielona pasta

 

Sposób przygotowania:

Zielona pasta
Avocado umyć, przekroić na pół, usunąć pestkę i
pokroić miąższ w kosteczkę- skropić sokiem z cytryny- zapobieginie to czernieniu avocado. Cebulę obrać, umyć, posiekać w bardzo drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę-
dorzucić do miski razem z cebulą i doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki.
Zielona pasta
Pastę należy szybko wykorzystać, można przechowywać w lodówce 1 dzień