Sposób przygotowania:
Zielona potrawka
Na rozgrzanym tłuszczu zeszklić posiekaną cebulę, dodać mrożony szpinak i pokrojonego w niedużą kostkę kurczaka, posypać solą i pieprzem, i smażyć na małym ogniu aż szpinak się rozpadnie.
Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe końcówki i pokroić w krążki zostawiając główki.
Szparagi dodać do smażącego się kurczaka, podlać wodą i dusić około 10 minut, doprawić do smaku. Zestawić z palnika i wlać jogurt, wymieszać i dodać do ugotowanego makaronu. Smacznego :)
Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe końcówki i pokroić w krążki zostawiając główki.
Szparagi dodać do smażącego się kurczaka, podlać wodą i dusić około 10 minut, doprawić do smaku. Zestawić z palnika i wlać jogurt, wymieszać i dodać do ugotowanego makaronu. Smacznego :)