Sposób przygotowania:
Zielona zupa z groszkiem, brokułem i fasolką
Do garnka wlewam ok 2.5 l wody. Następnie dodaję mrożoną fasolkę i groszek. Świeżego brokuła myję i kroję na mniejsze części dodaję do garnka.
Marchewki kroję na pół i również dodaję do pozostałych warzyw. Gotuję.
Po upływie ok 5 min od wrzenia, dodaję kaszę.
Doprawiam. Gotuję jeszcze ok 15 min. Zupę przelewam do miseczek, dodaję po łyżeczce jogurtu naturalnego.
Na koniec zupę posypuję szczypiorkiem. Smacznego.
Marchewki kroję na pół i również dodaję do pozostałych warzyw. Gotuję.
Po upływie ok 5 min od wrzenia, dodaję kaszę.
Doprawiam. Gotuję jeszcze ok 15 min. Zupę przelewam do miseczek, dodaję po łyżeczce jogurtu naturalnego.
Na koniec zupę posypuję szczypiorkiem. Smacznego.