Sposób przygotowania:
Zielony koktajl - bomba witaminowa
Banany obieramy ze skóry i kroimy na mniejsze kawałki.
Awokado kroimy na połówki, przekręcamy i usuwajmy pestkę.
Zieleninę myjemy i osuszamy.
Szpinak,natkę, banan i miąższ awokado wkładamy do większego naczynia.
Dodajemy sok z cytryny i pomarańczy,część wody oraz miód płynny i miksujemy na gładko.
Jeżeli koktajl jest za gęsty dodajemy więcej wody, ponownie miksujemy.
Koktajl schładzamy w lodówce.
Po schłodzeniu przelewamy do wyższych szklanek ,dekorujemy plasterkami cytryny oraz natką pietruszki.
Awokado kroimy na połówki, przekręcamy i usuwajmy pestkę.
Zieleninę myjemy i osuszamy.
Szpinak,natkę, banan i miąższ awokado wkładamy do większego naczynia.
Dodajemy sok z cytryny i pomarańczy,część wody oraz miód płynny i miksujemy na gładko.
Jeżeli koktajl jest za gęsty dodajemy więcej wody, ponownie miksujemy.
Koktajl schładzamy w lodówce.
Po schłodzeniu przelewamy do wyższych szklanek ,dekorujemy plasterkami cytryny oraz natką pietruszki.
kurka79
BozenaMatuszczyk
Miło mi tylko zdjęcia mi nie wychodzą coś mi się stało z aparatem i zdjęcia wychodzą takie jak wychodzą.;).
gusia1000
gusia1000